luni, 3 septembrie 2007

M-am oprit...

...din a scrie pe blog. Nu prea mai am timp, urmeaza sa-mi iau cateva zile de concediu si - cel mai rau - a inceput sa-mi fie sila de spoiala asta tehnologica. Daca-mi trece poate ca voi reveni.
Hai sictir !

2 comentarii:

monica cercelescu spunea...

E de inteles ca nu mai vrei sa scrii pe blog. Intr-adevar, uneori pare a fi un compromis pentru cei care au intr-adevar ceva de spus. Dar ma astept sa continui proiectele pe care le-ai inceput. Din punctul meu de vedere, TranspersonalBrand e f. misto, chiat daca deocamdata nu are audienta si , probabil, va mai trece ceva vreme pana cand specialistii nostri din mk si pub vor putea vorbi in cunostinta de cauza despre ceea ce inseamna o piata postmoderna, advertising postmodern...si ca , de fapt, postmodernitate e cuvantul cheie pentru schimbarile care se simt in ultima vreme. E o tematica extraordinar de ofertanta, sper sa dezvolti site-ul.

Lucian Traşă spunea...

Multumesc frumos, Monica :-)
Vreau sa ma opresc din scris si de comentat evenimentele vietii cotidiene - desi uneori simt ca am mare nevoie de asta :-)
In ceea ce priveste Transbrandingul si TranspersonalBrands bineinteles ca nu voi renunta. Este ceea ce stiu si pot sa fac cel mai bine, astfel incat voi continua sa dezvolt conceptul si sa-l aplic in proiectele mele.
Multumesc inca o data pentru incurajare - aveam nevoie :-)