vineri, 17 august 2007

Blogul, o noua afacere de succes



N-am mai scris de doua saptamani. N-am mai avut timp... Acum m-am linistit putin, dar mai urmeaza cateva zile pline.

M-am grabit sa scriu pentru ca am vazut absolut intamplator pe ProTV o stire. Cea de mai sus. Afaceristul Alexandru Negrea (care castiga 200 $ pe luna din blogging), Orlando Nicoara (guru al Netului autohton vorbind despre brandingul personal - oau, acu' stai sa vezi ca astea sunt chestii grele si serioase) si sociologul Cristi Parvan - apar cu totii intr-un material cu acelasi stil inconfundabil al televiziunii de toata jena.
Asadar, mi-am dat seama ca eu n-am mai scris de ceva vreme si daca deja sunt unii care castiga o gramada de bani (Alexandru e student si n-are un loc de munca fiindca deja are o afacere de succes, nu ?), iar altii care teoretizeaza relatia dintre blog si brandingul personal (ultimul e un termen iarasi de succes si pe val de ceva vreme printre specialistii de tot felul), atunci ar trebui sa fac dracului ceva in acest sens.
Ma voi gandi si voi lua o hotarare: fie scriu constant pe blogul asta ca sa fiu si eu mai aproape de val - poate ma ia cu el si dau lovitura pe care o tot astept castigand 200$ pe luna, fie o las balta si-mi vad de treburile mele. Si-l astept pe Orlando sa scoata o lucrare desteapta despre relatia blog - brand personal - internet - spirit - dumnezeu - viata inainte de moarte - dupa moarte - moarteonline etc.

2 comentarii:

iulian traşă spunea...

hahaha.

mie mi se pare ca treaba e in felul urmator cu stirea asta. ionut oprea, pana acu 2 zile pr la media pro interactiv - unde director general e orlando - se dedica exclusiv unui proiect (numit blog agency) ce se ocupa cu strangerea de publicitate pe bloguri.

monica cercelescu spunea...

Vor veni si vremurile in care nu vei mai putea posta decat pe bani. Asa se gandesc unii. Am citit un articol interesant in Cotidianul: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=13403&art=34472&cHash=2e9253bafc